Vi har opdaget hemmeligheden som alle gerne vil kende… Hvordan man laver et sjovt datingprofilbillede super hurtigt og nemt. Er du en af dem der er bekymret for om dit profilbillede er… Rent ud sagt kedeligt? Selv hvis du er en indelukket og genert person der ikke ligefrem er festens midtpunkt, så vil du vel stadig gerne udstråle at du er godt selskab og ved hvordan man slår sig løs og har det sjovt. Fordrukne fedtbilleder er sjove nok til Facebook, men de er ikke godt at bruge på din datingprofil. Vi har heldigvis været igang med at teste en masse strategier, og har fundet frem til en række trin der virkelig kan spice dine dating profilbilleder op og frembringe din sjove side, og det kræver ikke en masse gruppebilleder fra fester med dine venner. Du kan have et billede der giver blikfang, er classy og sjov på samme tid. Sådan skal det klares…

Datingbilleder til online profiler

Smid dine usikkerhedder væk. Hvis du skal have et sjovt og godt profilbillede, så skal du være klar til at smide hæmningerne og vise din sjove side. Den bedste måde at se sjov ud, er ved at være autentisk – Så du skal rent faktisk have ægte sjov når du tager dine billeder. Men frygt ej, din fotograf skal nok hjælpe dig med at ramme helt rigtigt. Sæt et photoshoot op, hvor humor og skæg er I fokus så der kan blive taget billedet med ægte smil og ægte grin. Vælg en du stoler trygt på, så du rigtigt kan være dig selv under hele oplevelsen.

Vælg en god lokation

Vælg en lokation der udstråler sjov eller eventyrlyst. At tage dit billedet sted der udstråler sjov er super vigtigt, så din potentielle udkårne kan få en fornemmelse for hvem du er som person. Hvis du finder det rette sted, så er der et hav af muligheder for at skabe skægge og interessante billeder. For eksempel kan kysten være et genialt sted at skabe kreative billeder. Du can cruise rundt langs kysten med en is I hånden, hoppe I dit badetøj, finde noget god mad, eller tage en svømmetur. Der er utallige kystbyer I Danmark der er utroligt smukke og byder på massere af oplevelser, så det er bare om at være eventyrlysten og komme afsted. Vi kan varmt anbefale den danske vestkyst, da der er utroligt mange små og hyggelige byer samt brede strande.

Brug rekvisitter til at skabe sjove billeder

En glimrende måde at skabe liv og glæde i dine profilbilleder, er ved at at bruge en genstand der repræsenterer noget om dig som person. Det kunne for eksempel være at læse en sjov bog, spille på et musikalst instrument, eller vise at du er en stor musikelsker ved at have et headset på. Det fortæller ikke kun om din sjove side, men fortæller også din historie så folk kan se hvad du kan lide, og så skaber det samtaleemner og trækker folk med samme interesser hen i din retning.

Find dit pæne tøj frem

Hvor mange datingprofilbilleder har du set, hvor personen har noget totalt tamt og kedelig tøj på? Ja, alt for ofte… Tiltrækker det din opmærksomhed, og syntes du der er interessante eller sjove? Svaret er sikkert nej. Bruger man flotte farver og pænt tøj, så stikker man ud mængden og bliver mere spændende at se på. Det kan give et indtryk af at du er mere eventyrlysten, udadvendt, sjov, hvorimod meget gråt og kedeligt tøj får dig til at ligne en stivstikker, som det kan være svært at komme i tæt kontakt med. Når det så er sagt, så pas med at bruge tøj hvor der sker alt for meget på med an masse mønstre og så videre, det kan virke meget distraherende. Få farver og rolige motiver eller mønstre, så når du langt! Tænk på at bruge slogans eller ord på dit tøj som kan sige noget om din personlighed. For eksempel, vælg t-shirts med band navne, billeder af dine helte eller måske festivaler du har været til. Husk, alt i dine dating profiler billeder skal sige noget om dig og hvem du er!

Giv den gas og være kreativ, vi ønsker dig al held og lykke!