Er du narcissist, en egoist eller en “Fake It Till You Make It” Dater? Hvad siger din datingprofil om dig?
Som du sandsynligvis ved, tager mennesker øjeblikkelige beslutninger om dig baseret på hvordan du ser ud og hvad du siger i din dating profil. I online-dating har vi kun to måder at kommunikere hvem vi er; ord og billeder. Glem alle de interessante forviklinger med øjenkontakt, sanselige underfundigheder med flirter og kvikke nuancer af ansigtsudtryk og kropssprog – selv den mest spændende, velskrevne og fabelagtige dataprofil i verden får alt det menneskelige stof på tværs. Så hvad siger din datingprofil om dig? Vi vil tage et kig på nogle af de mest almindelige typer datingprofiler, du sandsynligvis vil støde på og undersøge, hvad det siger om personen bag profilen. Hvilken en er du? Og endnu vigtigere, hvilken ønsker du at være?

Den Autentiske Dater

Denne person har en stærk fornemmelse af, hvem han eller hun er, og er helt glad for at vise det. Selvkærlighed er deres mantra. Deres fotos er naturlige, spontane og glade, deres personlighed springer ud af skærmen, og du drages øjeblikkeligt til dem. De har sandsynligvis stærke, dristige fotografier taget udendørs med masser af farver og interessante baggrunde, der giver dig en fornemmelse af hvem de er. Når du møder dem, ligner de deres fotos, og du møder den venlige, varme person, du forventer, når du læser deres profil. Fordi de er en ægte person, er de den, de siger, de er, og de er interesseret i at skabe nye forbindelser og finde kærlighed.

‘Fake It For You Make It’ Dater

Denne almindelige type dater er ikke helt tryg i hans eller hendes egen hud og lægger derfor ekstra lag udenpå. De mangler måske selvtillid eller er bange for at vise deres rigtige selv – ofte af gyldige grunde som for eksempel hjertesorg eller lav selvtillid. Deres vej rundt om dette er at skabe en online dating person, de ser som mere attraktiv og mere tilbøjelige til at vinde dates, end hvis de bare var dem selv. For eksempel vil deres datingprofil være fyldt med med alt hip og trendy – alle de nyeste diller og mode,fra meditation til avocado lattes, og de viser hobbyer og tidsfordriv i deres datingprofil, som de aldrig har gjort i deres liv. Deres fotos er naturlige og gør mere for at skjule end at vise deres personlighed – de bruger glamourøse studio-billeder, bærer solbriller, stærkt fotoshoppede billeder eller har masser af gruppefotos med ‘trendy’ venner. Under det hele er der ofte en autentisk dater, der er desperat efter at komme ud – af denne grund skal de ikke forveksles med en Egoisten.

Leder du efter en date? Prøv online dating og find den rigtige dating side for dig hos tjekdatingsider.dk

Egoisten

Denne person er ikke i online-dating af ærlige grunde, men er motiveret af egoisme og er ude efter alt hvad de kan få. Egoisten er muligvis gift eller har en partner, eller er potentielt en svindler, der ønsker at snyde dig for at få kontanter eller stjæle din identitet. Vi hører ofte skrækhistorier i pressen om denne type dating – nogle sektioner i medierne siger, at online-dating vrimler med svindlere. Faktisk er det ganske sjældent at støde på denne type person i online-dating, og der er ofte iøjnefaldende advarselsskilte. De har normalt kun et eller to fotos, som sandsynligvis er af dårlig kvalitet eller ser falske ud, de vil have minimale oplysninger om sig selv i deres datingprofil, og de vil ofte ikke opføre sig normalt i sine samtaler – for eksempel vil jeg bede dig om personlige oplysninger såsom din adresse, bede dig om penge, bede om at komme til dit hus eller erklære deres kærlighed til dig, før de har mødt dig.

Den Undskyldende Dater

Denne person mangler så tillid og hele deres datingprofil lyder som en undskyldning: “undskyld, hvis jeg ikke er hvad du leder efter!” Deres datingfotos gør intet for at sælge denne person eller vise deres styrker overhovedet – de vil bære uflatterende tøj i intetsigende, neutrale farver, og deres positioner ser ubehagelige eller akavede ud. Måske folder de deres arme eller har en dårlig kropsholdning. Selvom denne person ofte er dejlig, ægte og interessant med masser at tilbyde en partner, så holder de igen når de skriver deres datingprofil. De understreger ikke deres store præstationer og succeser, men har en tendens til at fokusere på ting, de mangler, for eksempel “ikke en meget social fyr.”